Vacatures

Bediening

Zie https://www.brasserieabshoven.nl/manager/?a=resource/update&id=6

 • Vacatures bediening

   • Per direct/per september 2021
   • Voor langere tijd
   • Alle uren en dagen in overleg. Van 1 dag/week tot fulltime.
   • Ervaring is een pre
  • Vaste  medewerk(st)er bediening gezocht!

   Abshoven biedt een fijne werksfeer, een prachtig pand en een team dat het echt samen doet. Met vaste (vrije) dagen en flexibel ruilen, ook onderling. We bieden een mooi loon, waarin je tevens kunt groeien en je kunt een vast contract verdienen. Je krijgt naar wens uren op contract met een rooster ver vooruit. En extra’s zoals eten, pauzes, pauzes doorbetaald, lekker naborrelen en meer. Verder krijg je veel vrijheid en staan we dicht bij elkaar. We zijn met 35 ‘man’ en Tessa en Bram die de boel managen. Genoeg uitdaging in zo’n grote zaak! Kom jij de kern versterken?

   Abshoven zoekt een blijvertje die met ons mee wilt groeien. Voor 24 - 38 uur, per september of in overleg. We zoeken iemand die (bedrijfsmatig) kan meedenken over al wat je denkt dat te verbeteren is. Iemand die zelfstandig is, die verantwoordelijkheid draagt en de leiding durft te nemen/durft te sturen. Uiteraard verwachten we dat je goed kunt samenwerken. Liever een kartrekker dan een uitvoerder. Ervaring in een drukke horecagelegenheid en je instelling zijn belangrijker dan een diploma. Verder moet je stevig in je schoenen staan en humor helpt natuurlijk!

   Stuur je CV & motivatie naar info@ brasserieabshoven.nl, bel 046-2045028 en/of kom langs in Munstergeleen, we willen je graag ontmoeten!

   Groet,                                                

    Team Abshoven

                                               Bram en Tessa Vos

  • Hulp bediening 

  Als (weekend) hulp bediening (vanaf 16 jaar) breng jij gasten hun eten en drinken. Uiteraard met een glimlach en met een “smakelijk eten mevrouw!”. En je ruimt tafels weer af. Het is veel lopen, dus je moet wel gezond zijn. Het kan ook zijn dat je achter de bar helpt om dienbladen te vullen met drankjes, die dan weer uitgelopen moeten worden. Aan het eind van de dag moeten de koelingen weer worden bijgevuld, de bar en toiletten gepoetst, de matten gezogen, de plantjes weer van de terrastafels gehaald worden enzovoorts. Nog geen ervaring? Logisch. Maar je wil en je instelling zijn belangrijker. Bestellingen opnemen, afrekenen, telefoon, gasten ontvangen enzovoorts, hoef je (nog) niet te doen, je begint bij de basis; als ‘loper’. Als je netjes, vriendelijk en niet te verlegen bent, dan leren we je alles!

  In de bediening loop je de hele dag in het zicht én heb je contact met de gasten. Vind je dat nog te spannend, dan is de spoelkeuken voor jou een betere optie om te beginnen. In de spoelkeuken hebben we een vacature voor overdag, doordeweeks. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Iets voor jou? 

   • Bel naar Abshoven: 046-2045 028 (vraag naar Tessa of Bram)
   • Of komt langs bij ons: Abshoven 35, in Munstergeleen 
   • Of mail je CV en een motivatie naar info@brasserieabshoven.nl
Brasserie Abshoven

RESERVEER HIER ONLINE