Vacatures

Bediening

Zie https://www.brasserieabshoven.nl/manager/?a=resource/update&id=6

 • Verschillende vacatures!

  Voor alle geldt: 

   • Per direct
   • Enkel tot augustus/september is mogelijk. Maar alle vacatures zijn ook voor langere tijd
   • Alle uren zijn welkom, dus uren en dagen zijn in overleg. 
   • Ervaring is een pre
  • Kok

  Voor ongeveer 24 tot 38 uur. (voorkeur leeftijd 23+). Iemand die kan meedenken over gerechten, nieuwe kaart, opmaak, uitvoering, opslag, inkoop etc. Iemand die zelfstandig een keuken kan draaien, hoewel je zelden alleen staat. We zoeken een kartrekker i.p.v. een uitvoerder. Abshoven is 7 jaar open en we zoeken iemand die de volgende 7 jaar en langer, met ons mee wilt groeien. Maar omdat we momenteel krap zitten, zijn we ook geholpen met iemand die tot augustus/september komt uithelpen. Uiteraard verwachten we dan minder aan 'kartrekkend vermogen'. Gewoon lekker 2 maanden meedraaien. Ervaring in een drukke keuken heb je zeker nodig. Je moet tegen een druk piepende bonnenprinter kunnen, vooral tijdens de lunch. Een diploma op zak helpt uiteraard enorm. Verder moet je stevig in je schoenen staan, humor hebben en kunnen ‘knallen’ als het nodig is. Stuur je CV en een motivatie naar info@brasserieabshoven.nl, zodat we kunnen kijken of het mes aan twee kanten snijdt.

  • Keukenhulp 

  Als keukenhulp help je mee met de voorbereidingen zoals producten snijden, basis maken voor gerechten, borden voorbereiden, kleine gerechten maken zoals een bijsalade of ijsjes, producten portioneren, etc. Verder werk je af en toe de spoelkeuken bij, maar het is niet je hoofdtaak. Je hoofdtaak is de koks helpen met kleine aanvullende keukenwerkzaamheden. Je hoeft er geen koksopleiding voor te hebben, maar interesse/school in het vakgebied is een pre. 

  • Vaste medewerker bediening 

  Voor ongeveer 24 tot 38 uur. (voorkeur leeftijd 23+) We zoeken iemand die kan meedenken over al wat je denkt dat te verbeteren is. Iemand die zelfstandig is, die verantwoordelijkheid heeft en de leiding durft te nemen/durft te sturen. Uiteraard verwachten we dat je goed kunt samenwerken. Abshoven bestaat 7 jaar en we zoeken iemand die de volgende 7 jaar én langer, met ons mee wilt groeien. Daarvoor zoeken we een kartrekker i.p.v. een uitvoerder. Ervaring in een drukke horecagelegenheid heb je zeker nodig (vooral tijdens de lunch) en is belangrijker dan een diploma. Verder moet je stevig in je schoenen staan en humor helpt natuurlijk 😉

  • Hulp bediening 

  Als (weekend) hulp bediening (vanaf 16 jaar) breng jij gasten hun eten en drinken. Uiteraard met een glimlach en met een “smakelijk eten mevrouw!”. En je ruimt tafels weer af. Het is veel lopen, dus je moet wel gezond zijn. Het kan ook zijn dat je achter de bar helpt om dienbladen te vullen met drankjes, die dan weer uitgelopen moeten worden. Aan het eind van de dag moeten de koelingen weer worden bijgevuld, de bar en toiletten gepoetst, de matten gezogen, de plantjes weer van de terrastafels gehaald worden enzovoorts. Nog geen ervaring? Logisch. Maar je wil en je instelling zijn belangrijker. Bestellingen opnemen, afrekenen, telefoon, gasten ontvangen enzovoorts, hoef je (nog) niet te doen, je begint bij de basis; als ‘loper’. Als je netjes, vriendelijk en niet te verlegen bent, dan leren we je alles! In de bediening loop je de hele dag in het zicht én heb je contact met de gasten. Vind je dat nog te spannend, dan is de spoelkeuken voor jou een betere optie om te beginnen.

  Waarom je graag bij ons wilt werken:

  Het begint met de prachtige locatie, je werkt in de kerk! Er hangt een fijne sfeer en je komt in een gezellig team (25 personen, van 15 – 58 jaar) waarin we het echt samen doen. Als we weer open mogen, zijn we elke dag van 10:30 tot 21:30 uur geopend, genoeg flexibele uren voor jou dus! Het werk is afwisselend, fysiek en dus gezond voor je!

  We bieden een mooi loon en je kunt een vast contract verdienen. We bieden naar wens uren op contract of flexibele uren, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eten van de zaak, pauzes doorbetaald, vast rooster ver vooruit, flexibel ruilen, ook met je collega's, uitjes en andere extra’s. Verder krijg je veel vrijheid en staan we dicht bij elkaar. Figuurlijk natuurlijk, in coronatijd. 

  Iets voor jou? 

   • Bel naar Abshoven: 046-2045 028 (vraag naar Tessa of Bram)
   • Of komt langs bij ons: Abshoven 35, in Munstergeleen (onze voorkeur) 
   • Of mail naar info@brasserieabshoven.nl
Brasserie Abshoven

RESERVEER HIER ONLINE