Evenementen

Weekmenu: 

Kleine salade kip met molenaarsbrood en roomboter
óf
Heldere (vegetarische) groentesoep met molenaarsbrood en roomboter
___________________

Zalmfilet met krieltjes en groenten
óf
Huisgepaneerde kipschnitzel met jagersaus, krieltjes en boontjes met spek
___________________

Witte chocolade cheesecakeje met vers fruit en slagroom

3-gangen voor €22,50    Elke donderdag een nieuw menu!

Bestellen kan door uw bestelling te appen naar: 06-44558559 óf te bellen naar 046-2045028.
(Helaas niet mogelijk via site/mail/facebook) Zelf op te warmen. Incl. opwarminstructies

Feestelijk flesje koude sekt erbij? Genoeg voor twee glaasjes. €6.50 (ipv €8.00)

Onderstaande evenemente tot nader order afgelast...

Hemels ontbijt 

In 2020 kunt u elke eerste zondag van de maand genieten van ons Hemels ontbijt!

Dit ontbijtbuffet bevat verschillende soorten broodjes, kaasbeleg, vleesbeleg, gerookte zalm, eieren, spek, tonijnsalade, yoghurt, granola, vers fruit, brownies, flensjes en meer. Dit is inclusief koffie, thee, melk en verse jus voor €16,50 p.p. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. 

Kloosterdiners

Heerlijk gezamelijk genieten van een drie-gangendiner. Iedereen schuift gezellig bij elkaar aan. Ouderwets opscheppen voor elkaar en genieten van de vele verschillende gerechten die op tafel komen te staan. Er is voor elk wat wils, met elke keer afwisselende gerechten. Schuift u ook gezellig aan? €22,50 per persoon exclusief drank.
Donderdag 21 mei om 19:00 uur
Maandag 28 september om 18:00 uur
Donderdag 29 oktober om 19:00 uur
Maandag 23 november om 18:00 uur

Zomeravonden

Wat is fijner dan in de zomer genieten van de ondergaande zon? Precies ja! Bij Abshoven kunt u ook nog eens genieten van alle vlees- en visgerechten die de koks achter de barbecue voor u bereiden. Dan nog even lekker wat opscheppen van het koud buffet en richting uw gereserveerde tafel. Uitzicht over oud-Geleen en de ondergaande zon. En om het helemaal af te maken, elke zomeravond live optredens van verschillende muziekanten. Heerlijk om te blijven zitten om na te borrelen.  
Donderdag 25 juni om 19:00 uur 
Donderdag 16 juli om 19:00 uur
Donderdag 6 augustus om 19:00 uur
Donderdag 27 augustus om 19:00 uur

 

Vijf jaar Brasserie Abshoven

3 juni 2019

Omdat we niet iedereen hebben kunnen bedanken die we hadden willen bedanken op de borrel voor ons 5 jarig jubileum, willen we dat via deze weg alsnog graag doen.

We zijn nu vijf jaar open en in die tijd is er veel veranderd. Er is veel verbeterd, we hebben uitgebreid en zijn we gegroeid. Zowel mentaal als met het team. We hadden het niet alleen kunnen doen! We willen dan ook iedereen bedanken voor hun steun en geloof in ons en in Abshoven.

De leveranciers

Voor hun fijne samenwerking. Zoals drankhandel Vos en groothandel Bidfood. Maar ook onze dank aan de andere leveranciers, die ik hier onmogelijk allemaal kan benoemen.

De eigenaren van het pand

René Joosten, die het heeft aangedurfd om de kerk te kopen en te restaureren. Die het heeft aangedurfd om het bijzondere pand te gaan verhuren aan ons; Bram en Tessa Vos! Zodat wij er een brasserie van konden maken. In den beginne met zijn neef Jacques Joosten erbij. We beseffen; het is een prachtlocatie en we zijn blij dat iedereen daar nu van kan genieten.

Degene die een verleden hebben met Abshoven

Het gezin Gijsen dat hier vroeger de boerderij runde en die nog steeds veel doen voor Abshoven en de Engelse tuin. En ook andere mensen die hier vroeger gewerkt hebben, getrouwd zijn, in het tehuis woonde, enzovoorts. We hebben veel van hen over de geschiedenis van Abshoven geleerd en waarderen het dat zij het verhaal rond Abshoven blijven vertellen.

De buren en de buurt

Die ondanks bedenkingen in het begin, door het toegenomen verkeer en geluid, ons nu toch het beste gunnen en geregeld binnenwandelen. Waarvan kinderen inmiddels bij ons werken. Dat is toch mooi.

Jo en Frank, onze buren en directeuren van de Perfact Group

Voor hun support, advies en luisterend oor.

De gasten

Voor hun feedback en dankbaarheid. Gasten die waardering uitspraken, ons steunden en die in de loop der tijd stiekem bijnamen kregen 😉 Die medewerkers inmiddels bij naam kennen en ons een warm hart toedragen.

Onze vrienden en familie

Die de zorgen, maar ook de succesverhalen moesten aanhoren. Die het ‘Limburgs kwartiertje’ te laat, maar weer moesten accepteren als het werk weer eens uitliep.

Mama

Die ons op zeer cruciale momenten altijd steunde en te hulp schoot. Die nog steeds hard meewerkt op de vloer en op wie we heel trots zijn!

Ons team

Van oud-medewerkers die het team gevormd hebben, tot het team van 30 man dat er nu staat. Op wie we heel, heel erg trots zijn. Het team dat het voor ons mogelijk maakt te groeien en te bloeien, in elk zin van het woord! Het team, dat samen Abshoven maakt.

Bedankt allen, voor jullie komst naar de kerk en jullie geloof! Op naar de volgende vijf jaar!

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven

Vragen over onze events?