Evenementen

Onze aankomende evenementen

 

Kloosterdiner €22.50 p.p. excl drank

Donderdag 17 oktober om 19:00

Maandag 18 november om 18:00

Gezellig aanschuiven aan één lange grote tafel, potten en pannen erop en opscheppen maar! Drie gangen. Eten wat de pot schaft, maar voor elk wat wils. Denk aan soep, gehaktballen, hamlapjes, vis, aardappels, verschillende warme groenten, stoofpotje, puree, rijst, boontjes, witlof, erwtjes, enzovoorts. Kortom, bourgondisch genieten. Reserveren kan via de reservatiebutton op deze site.

Kerst:

24 december tot 16:00 met de reguliere menukaart

25 en 26 december , tussen 12:00 en 16:00 en tussen 17:00 enn 21:00:

Eerste kerstdag en twee kerstdag kunt u net als voorgaande jaren, een heerlijk driegangendiner nuttigen, met amuse vooraf. Binnen het tijdsbestek van 12.00 tot 16.00 en tussen 17.00 en 21.00. De prijs zal onder de €40,- p.p blijven. Het menu is nog onbekend. Bij elke gang kunt u kiezen tussen 3 of 4 gerechten. De menukeuze kunt u, liefst uiterlijk twee weken van tevoren, aan ons doorgeven. 

Het menu zal in de derde week van oktober op de site en op facebook verschijnen en tevens in de zaak komen te liggen om mee te nemen.

Reserveren kan al, telefonisch of via de button op de site.

Hopende u te mogen ontvangen!

Vijf jaar Brasserie Abshoven, 3 juni 2019

Omdat we niet iedereen hebben kunnen bedanken die we hadden willen bedanken op de borrel voor ons 5 jarig jubileum, willen we dat via deze weg alsnog graag doen.

We zijn nu vijf jaar open en in die tijd is er veel veranderd. Er is veel verbeterd, we hebben uitgebreid en zijn we gegroeid. Zowel mentaal als met het team. We hadden het niet alleen kunnen doen! We willen dan ook iedereen bedanken voor hun steun en geloof in ons en in Abshoven.

De leveranciers

Voor hun fijne samenwerking. Zoals drankhandel Vos en groothandel Bidfood. Maar ook onze dank aan de andere leveranciers, die ik hier onmogelijk allemaal kan benoemen.

De eigenaren van het pand

René Joosten, die het heeft aangedurfd om de kerk te kopen en te restaureren. Die het heeft aangedurfd om het bijzondere pand te gaan verhuren aan ons; Bram en Tessa Vos! Zodat wij er een brasserie van konden maken. In den beginne met zijn neef Jacques Joosten erbij. We beseffen; het is een prachtlocatie en we zijn blij dat iedereen daar nu van kan genieten.

Degene die een verleden hebben met Abshoven

Het gezin Gijsen dat hier vroeger de boerderij runde en die nog steeds veel doen voor Abshoven en de Engelse tuin. En ook andere mensen die hier vroeger gewerkt hebben, getrouwd zijn, in het tehuis woonde, enzovoorts. We hebben veel van hen over de geschiedenis van Abshoven geleerd en waarderen het dat zij het verhaal rond Abshoven blijven vertellen.

De buren en de buurt

Die ondanks bedenkingen in het begin, door het toegenomen verkeer en geluid, ons nu toch het beste gunnen en geregeld binnenwandelen. Waarvan kinderen inmiddels bij ons werken. Dat is toch mooi.

Jo en Frank, onze buren en directeuren van de Perfact Group

Voor hun support, advies en luisterend oor.

De gasten

Voor hun feedback en dankbaarheid. Gasten die waardering uitspraken, ons steunden en die in de loop der tijd stiekem bijnamen kregen 😉 Die medewerkers inmiddels bij naam kennen en ons een warm hart toedragen.

Onze vrienden en familie

Die de zorgen, maar ook de succesverhalen moesten aanhoren. Die het ‘Limburgs kwartiertje’ te laat, maar weer moesten accepteren als het werk weer eens uitliep.

Mama

Die ons op zeer cruciale momenten altijd steunde en te hulp schoot. Die nog steeds hard meewerkt op de vloer en op wie we heel trots zijn!

Ons team

Van oud-medewerkers die het team gevormd hebben, tot het team van 30 man dat er nu staat. Op wie we heel, heel erg trots zijn. Het team dat het voor ons mogelijk maakt te groeien en te bloeien, in elk zin van het woord! Het team, dat samen Abshoven maakt.

Bedankt allen, voor jullie komst naar de kerk en jullie geloof! Op naar de volgende vijf jaar!

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven

Vragen over onze events?