Evenementen

Zondag 18 juli, van 17:30 tot 19:30 uur:

Live muziek op ons terras! Emmeline harp&fluit-duo komen de oortjes amuseren. Kom lekker dineren (of borrelen) en geniet van deze mooie muziek! Reserveren is aan te raden. Via de knop op onze homepagina. Tot dan!

Nieuwsgierig? Zie https://www.facebook.com/Harp-fluitduo-Emmeline-105485924671842/ voor hun facebookpagina of ga naar harpsfeer.nl

Feesten en partijen

Wij hebben besloten om voorlopig geen groepen meer aan te nemen, groter dan 50 personen. 

De regels zeggen dat men per 2 personen nog steeds 1.5 afstand moet houden, dat men moet zitten en er geen statafels mogen. Een feest zal dus een ander 'feest' zijn voorlopig... Om die reden hebben wij onze openingstijden verruimd naar open tot 21.30 (keuken tot 20.30). We hebben daar ook een gloednieuwe dinerkaart voor gemaakt!

Hemels ontbijt --> tot nader bericht afgelast

In 2020 kunt u elke eerste zondag van de maand genieten van ons Hemels ontbijt!
Dit ontbijtbuffet bevat verschillende soorten broodjes, kaasbeleg, vleesbeleg, gerookte zalm, eieren, spek, tonijnsalade, yoghurt, granola, vers fruit, brownies, flensjes en meer. Dit is inclusief koffie, thee, melk en verse jus voor €16,50 p.p. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. 

Kloosterdiners --> dan te bezien

Heerlijk gezamelijk genieten van een drie-gangendiner. Iedereen schuift gezellig bij elkaar aan. Ouderwets opscheppen voor elkaar en genieten van de vele verschillende gerechten die op tafel komen te staan. Er is voor elk wat wils, met elke keer afwisselende gerechten. Schuift u ook gezellig aan? €22,50 per persoon exclusief drank.

Tafelbuffet ZomerBBQ --> volgende zomer weer

Woensdag 9 september 2020 is de laatste mini ZomerBBQ van dit jaar geweest.

In plaats van één groot BBQ festijn, kunt u nu ELKE WOENSDAG bij ons komen BBQ-en! E.e.a. zetten wij al voor u klaar op tafel en de gekozen vlees- en visgerechten barbecuen wij voor u en brengen wij aan tafel. Zo is deze BBQ coronaproof! Niemand in de rij. Niemand neemt van dezelfde schaal. Geen zorgen.
Geniet dus nu élke week van de ondergaande zon op ons terras!
€22.50p.p. (excl. drank). In principe vanaf 2 personen te bestellen. Reservatie is gewenst.

 

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven

RESERVEER HIER ONLINE