Evenementen

Familiespeurtocht 24 januari

Op zondag 24 januari, 3km lang, start tussen 12:30 en 14:30 uur op het terras van Abshoven. Warme chocomel met slagroom/koffies naar keuze bij de ontvangst en een wafel met sausje naar keuze en slagroom als afsluiter, aan de voorkant van het pand. Leuke familiewandeling i.s.m. 'Kunst op zolder', met vragen en een prijzen! (Een ontbijt van Abshoven of een gratis les bij Kunst op Zolder, voor 2 personen van 6-15 jaar.)

Kunst Op Zolder (in Geleen) is een fijne plek waar kinderen en jongeren creatief bezig kunnen zijn. De nadruk ligt op tekenen en schilderen.

Bestel (en betaal) de wandeling via: https://www.brasserieabshoven.nl/bestellen/product/familie-speurtocht-24-januari/ 

 

Valentijn

Liefde is .. Alles samen delen!

Dit menu is voor twee personen! U krijgt van elk gerecht een mooie portie, dus er hoeft niet gekibbeld te worden over wie wat krijgt. 

Naast deze heerlijke gerechten zullen wij ook zorgen voor wat extra romantiek middels een rode roos, een gezellig kaarsje én een flesje prosecco!

U kunt dit menu bestellen voor zaterdag 13 én zondag 14 februari. Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 12 februari 12.00u.

 

Voorgerechten

Cannelloni met tonijn en zalm | Tomaten-paprikasoepje | Rundercarpaccio | Bruchetta met tomaten tapenade

Hoofdgerechten

Victoriabaars | Spareribs | Orzosalade | Provençaalse aardappeltjes | Mix van gegrilde groenten

Nagerecht

Grand Dessert; red velvet cupcake | brownie | kersen-monchou | slagroom

 

--> Wij zorgen ervoor dat de eenvoudige opwarminstructies bij het menu gevoegd worden.

 

Feesten en partijen

Wij hebben besloten om voorlopig geen groepen meer aan te nemen, groter dan 30 personen. 

De regels vanaf 1 juli zeggen dat men per 2 personen nog steeds 1.5 afstand moet houden, dat men moet zitten en er geen statafels mogen. Een feest zal dus een ander 'feest' zijn voorlopig... Om die reden hebben wij tijdelijk onze openingstijden verruimd naar open tot 21.30 (keuken tot 20.30). 

Hemels ontbijt --> tot nader bericht afgelast

In 2020 kunt u elke eerste zondag van de maand genieten van ons Hemels ontbijt!
Dit ontbijtbuffet bevat verschillende soorten broodjes, kaasbeleg, vleesbeleg, gerookte zalm, eieren, spek, tonijnsalade, yoghurt, granola, vers fruit, brownies, flensjes en meer. Dit is inclusief koffie, thee, melk en verse jus voor €16,50 p.p. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. 

Kloosterdiners --> dan te bezien

Heerlijk gezamelijk genieten van een drie-gangendiner. Iedereen schuift gezellig bij elkaar aan. Ouderwets opscheppen voor elkaar en genieten van de vele verschillende gerechten die op tafel komen te staan. Er is voor elk wat wils, met elke keer afwisselende gerechten. Schuift u ook gezellig aan? €22,50 per persoon exclusief drank.

Tafelbuffet ZomerBBQ --> volgende zomer weer

Woensdag 9 september 2020 is de laatste mini ZomerBBQ van dit jaar geweest.

In plaats van één groot BBQ festijn, kunt u nu ELKE WOENSDAG bij ons komen BBQ-en! E.e.a. zetten wij al voor u klaar op tafel en de gekozen vlees- en visgerechten barbecuen wij voor u en brengen wij aan tafel. Zo is deze BBQ coronaproof! Niemand in de rij. Niemand neemt van dezelfde schaal. Geen zorgen.
Geniet dus nu élke week van de ondergaande zon op ons terras!
€22.50p.p. (excl. drank). In principe vanaf 2 personen te bestellen. Reservatie is gewenst.

 

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven

Vragen over onze events?