Extra info

Antwoorden op veelgestelde vragen

Feesten Omdat we tegenwoordig tot 21:30 uur geopend zijn en graag altijd toegankelijk willen zijn voor onze dinergasten, houden we in de regel geen besloten feesten meer. (Een enkele uitzondering daargelaten.) Feestjes zijn bij ons vaak dinertjes (of walking diners) tot ongeveer 40 personen. Eventueel met statafels, maar niet met harde muziek of lange speeches bijvoorbeeld, waarbij overige dinergasten daar last van zouden kunnen hebben. 

Trouwen We zijn geen officiele trouwlocatie. Omdat we dan altijd dicht zouden moeten voor bruiloften, terwijl we altijd toegankelijk willen blijven voor onze lunch- en dinergasten. 

Koffietafels doen wij geregeld. Er zijn dan ook andere gasten aanwezig in de brasserie. We gaan er dus niet volledig voor dicht. Verder doen we niet aan witte puntjes ham/kaas, maar serveren wij doorgaans een soepje en een luxe assortiment gemengde minibroodjes. En vlaai. Maar, we maken het altijd op maat, dus alles is mogelijk. 

Multimedia; we hebben ons eigen muzieksysteem met honderden muzieklijsten. U zou via bluetooth ook bijvoorbeeld een spotifylijst kunnen afspelen. Een draadloze microfoon hebben wij ook. Evenals een scherm en beamen. (Die laatste op aanvraag)

Groepen zijn welkom en zijn wij goed in. In principe tot 40 personen, zodat wij altijd geopend kunnen blijven voor onze reguliere lunch- en dinergasten. 

Aparte ruimte, dat is dan het balkon. Andere mensen kunnen je daar wel zien en zouden je kunnen horen. Er is geen lift naar het balkon. 

Betaalmiddelen zijn PIN of contant of met onze eigen cadeaubon. Die is twee jaar geldig. Creditcards accepteren wij helaas niet. Indien van tevoren afgesproken, kunt u hier tafelen op factuur. Factuurgegevens dienen dan naar ons gemaild te worden.

Gesplitst betalen (heeft uiteraard niet onze voorkeur), maar kan onder de voorwaarde dat als er iets over blijft, dit voor uw rekening komt/voor rekening van de laatste die betaalt. Niet voor ons. 

Cadeaubonnen zijn twee jaar geldig. We hebben alléén onze eigen cadeaubonnen. Meer info, zie https://www.brasserieabshoven.nl/info/cadeaubon.html

High Tea zie voor meer info: https://www.brasserieabshoven.nl/info/high-tea.html

Honden zijn toegestaan, zowel binnen als buiten. (I.v.m. ons parket, staan de drinkbakken buiten.)

Kinderen zijn uiteraard welkom. We hebben kinderstoelen. En wat kleurtjes, boekjes etc. We hebben geen apart speelhoekje of speeltoestellen buiten. 

Invaliden; Het pand is rolstoeltoegankelijk. We hebben ook een invalidentoilet. De gewone toiletten zijn ook gelijkvloers. Omdat we een balkon hebben, is het fijn als u bij de reservering aangeeft, niet de trap op te kunnen. We hebben helaas geen aparte invalidenparkeerplaats. 

Verwarming Wij verwarmen het pand met infraroodpanelen en (infrarood)muurverwarming. Omdat infrarood in principe de lucht niet verwarmt, maar de oppervlakten, waarop het straalt. Net zoals de zon. Over het algemeen krijgen we het goed warm gestookt. Omdat het pand 20 meter hoog is, zal de lucht altijd in beweging zijn en draaien. De warme lucht stijgt op en koelt af, boven bij de ramen. Ook al hebben we daar driedubbel glas in laten zetten. Die afgekoelde lucht valt dan weer naar beneden. Dat heet koudeval en kan aanvoelen als tocht. Daar ontkom je niet aan. Het helpt door niet in de hoeken of aan de randen te gaan zitten, maar in het midden. Bij reserveringen proberen we de mensen altijd zo fijn, goed en warm mogelijk te plaatsen. Als u toch bang bent voor een tochtje of kou; vraag dan een dekentje, of neem een sjaaltje mee. Maar eigenlijk is dit alleen soms wenselijk als het echt een week lang min tien graden is. Het is een prachtig pand, maar de hoogte is wat dat betreft een nadeel. Wij proberen met het personeel en de ambiance zoveel mogelijk warmte uit te stralen ;) Tot snel!

Reserveren kan via de knop op deze site, dat heeft absoluut onze voorkeur. 

Brasserie Abshoven