High Tea

2.5 uur lang onbeperkt genieten!

Minimaal één dag van tevoren te boeken. (Voor afmeldingen op de dag zelf, rekenen wij €6,- p.p. ) 

Maandag t/m zaterdag. Een High Tea duurt 2,5 uur en is te reserveren vanaf 11:00 uur en uiterlijk tot 14:00 uur. (En daarmee dus eindigend om 16:30 uur. Hierna gaat de dinerkaart in.)

Tot +-14 personen. (Voor grotere groepen hebben we andere arrangementen.)

3 rondes
Soepje vooraf, hartige ronde, zoete ronde.
De soep kiest u ter plekke, de rest bepaalt de keuken. Dit staat dus vast. Om u een idee te geven: Er zit vaak een garnalenkroketje bij, minibroodje tonijn, minibroodje carpaccio en een minitosti. De zoete hapjes zijn telens iets anders, maar vaak een stukje brownie, carotcake en iets van een bladerdeeghapje of mousseje. U wordt door de keuken verrast met óngeveer bovenstaande hapjes, al kunnen ze dus iets afwijken, omdat de keuken vrij is om verbeteringen door te voeren. 

Vegetarisch mogelijk. Ook voor zwangeren passen wij de high tea aan. Geef het wel van tevoren even aan! Allergie-aanpassingen zijn bij een high tea helaas niet mogelijk, door de vele verschillende items. Excuses voor het ongemak. 

  • €23,50 inclusief onbeperkt losse thee van TwisTea

Buiten het assortiment om een drankje bestellen kan gewoon; wordt er apart bijgerekend. (Verse thee (munt of gember) kost €1,- i.p.v. het normale bedrag.)

Reserveren voor een High Tea bij voorkeur online, via de knop op onze site. (Minimaal één dag van tevoren. Voor afmeldingen op de dag zelf, rekenen wij €6,- p.p.)

 

 

Brasserie Abshoven