Kerst 2025
Openingstijden, kerstmenu en reserveren
Vrijdag 19 december gesloten om 16:00 uur.
24 december 2024
Geopend tot 16.00 uur. (Reguliere lunchkaart tot 15:30 uur)
25 december en 26 december 2025:
Drie-/viergangendiner, enkel op reservering, waarbij u de menukeuzes van tevoren aan ons doorgeeft.
Startend om 12:00 of 12:30 of 13:00 of 13:30 uur (tot max 16:30 uur) en
Startend om 17:30 of 18:00 of 18:30 of 19:00 uur (tot max 22:30 uur.)
(max 33 personen per aanvangstijd, dus vol is vol)
31 december 2024:
Geopend tot 16.00 uur. (Reguliere lunchkaart tot 15:30 uur)
1 januari 2025:
Gesloten
Hoe kunt je reserveren en hoe geeft je de menukeuzes door?
U kunt (enkel) online reserveren, via de knop op onze site www.brasserieabshoven.nl. Dan krijgt u meteen een bevestigingsmail, en later een mail met een link om uw menukeuze(s) in één keer aan ons door te geven. (Als u de mail niet heeft gekregen: (check de spam) bel ons dan, want dan heeft u mogelijk uw e-mailadres niet goed ingevuld.)
Allergieën kunt u aan het einde op het online formulier invullen. We maken verder in principe geen uitzonderingen op het kerstmenu. Als u iets niet zou lusten, vragen we u vriendelijk, het gewoon op uw bord te laten liggen. Om met Kerst +-450 gasten soepel van 3 of 4 gangen te voorzien, streven we naar zo min mogelijk uitzonderingen en aanpassingen. Dank voor uw medewerking en begrip!
U geeft uw menukeuze uiterlijk drie weken van tevoren aan ons door.
KERSTMENU 2025
Keuze uit 3 of 4 gangen:
Voor-, hoofd- en nagerecht €56,00
Voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht €63,00
Kinderkerstmenu, tot 12 jaar €32,00
Meerprijs kaasplankje €4,00
Amuse
Voorgerecht
Met breekbrood en boter
- Wildbouillon | groentevariatie | lente-ui | truffelflensjes
- Gerookte bloemkoolsoep | botervis | croutons | kruiden en bloemen Kan Vega
- Bietencarpaccio (div. soorten) | Val Dieu-kaas | gebrande noten | honing-tijmmayonaise Vega
- Ambachtelijk gesneden rundercarpaccio | notensla | Grana Padano kaas | pijnboompitten | zontomaatjes | truffelcrème
Tussengerecht optioneel
- Burrata* | antiboise* | basilicum | pijnboompitten | krokantje Vega
- Sashimi* van zeebaars | soja tapioca-parels* | wasabi-avocadocrème | frisse garnituur
- Ambachtelijk gesneden rundercarpaccio | notensla | Grana Padano kaas pijnboompitten | zontomaatjes | truffelcrème
Hoofdgerecht
Met frites en mayonaise
- Varkenshaas | bospaddenstoelensaus | groentetaartje | stoofpeertje | aardappelgratin
- Runderwangetjes | groenterisotto | gebakken venkel | cashewnoten
- Zalmfilet met kruidenkorst | Parmezaanse kaas | kruidenolie | groentebalk van knolselderij | aardappelgratin
- Groentestoof van pompoen, prei, kikkererwten en sjalot | bospaddenstoelen | bladerdeeg | gele Ras El Hanout Vega
Nagerecht
- Appel-peren-strudel* | Lemoncurd* | gekaramelliseerde amandel | vanille-ijs
- Witte chocolademousse | zoute karamelpopcorn | koffiecrumble
- Gevarieerd kaasplankje (+€4,-) | vruchtenbrood | olijven | appel-peerchutney
Wat is het eigenlijk voor lekkers?
- Burrata= Met room (en wrongel) gevulde mozzarella
- Antiboise= Soort dressing van tomatenblokjes, olijfolie, knoflook, basilicum
- Sashimi= Japans gerecht, rauwe vis in dunne plakjes
- Soja tapioca parels= Miniballetjes, gemaakt van zetmeel uit de cassave-wortelknol
- Ras el hanout= Noord Afrikaans specerijenmengels van 12 soorten
- Lemoncurd= Engelse topping, smeuïge dikke fruitspread van citroen
Kinderkerstmenu
- Kinderamuse, verrassing
- Tomatensoepje | brood | roomboter Vega
- Varkenshaasje of Frikandel | frietjes | appelmoes | groentjes Kan Vega
- Witte chocolademousse | kinder Bueno | vanille-ijs | aardbei
Klik op het plaatje voor het KERSTMENU IN PDF
U komt met de feestdagen genieten, op een unieke locatie in een oude kloosterkerk. Met een heel aparte, warme kerstsfeer en goed eten. Wij kijken ernaar uit! Komt u ook?