Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 11:00 tot 19:00
Keuken tot 18:30
Zondag 10:00 tot 20:00
Keuken tot 19:00

Reserveren?

Uitsluitend telefonisch. 046-204 50 28

Feestlocatie

's Avonds toveren wij voor besloten gezelschappen het pand om tot prachtige feestlocatie! Abshoven leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld uw bruiloft, verjaardag of een personeelsfeest! Maak even telefonisch een afspraak en dan bespreken we uw wensen en alle mogelijkheden.

WiFi

Wij bieden gratis beveiligde WiFi aan. Het wachtwoord is 'brasserie'.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand verrassen? Brasserie Abshoven heeft ook cadeaubonnen. In elk gewenst bedrag, in meerdere keren te besteden en een jaar geldig.

Honden

Uw viervoeter is bij ons binnen ook welkom. Drinkbakken staan buiten en in de gang.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur in de daarvoor bestemde vakken. Zijn deze vol dan kunt u tevens aan beide kanten van de grote doorgaande straat Abshoven parkeren. Gelieve niet op de parkeerplaatsen van onze buren (de Perfact Group) te parkeren of voor de ingang van het naastgelegen appartementencomplex.

Bij voorbaat dank.

Rolstoelen, rollators en kinderwagens

Wij zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken tevens over een invalidentoilet. Hier kunt u ook uw baby verschonen. Met rolstoelen, rollators en kinderwagens kunt u het terras bereiken
door buitenom te gaan.

Betalen

U kunt bij ons betalen met PIN. Met CreditCard is helaas niet mogelijk.

Groepen

Bij Brasserie Abshoven kunt u ook prima met grotere groepen terecht. Wij kunnen in overleg een speciale lunch voor u samenstellen. U kunt ook uit onze kaart kiezen. Wij zouden dan wel graag van tevoren willen weten wat u wilt gaan eten.