Over ons

Brasserie Abshoven

Reserveren kan via de knop op deze site, dat heeft absoluut onze voorkeur. 

Betalen kan via PIN of contant of met onze eigen cadeaubon. Creditcards accepteren wij helaas niet.

Honden zijn toegestaan, zowel binnen als buiten. (i.v.m. ons parket, staan de drinkbakken buiten.)

Het ontstaan van Abshoven brasserie en restaurant
Op 3 juni 2014 openden wij, broer en zus Bram (39) en Tessa Vos (41) , samen met 4 man personeel, de deuren van Brasserie Abshoven.

Voorheen was Abshoven een triest gezicht. 35 jaar geleden leeg komen te staan en 25 jaar geleden volledig verwoest door een grote brand, waarna de boel zo mogelijk nog meer in verval raakte. Totdat René Joosten het pand van bouwbedrijf Meubenbouw/Jongen kocht, het liet restaureren en het vervolgens aan ons ging verhuren. Met toenmalig compagnon Jacques Joosten (neef van), zorgden wij voor een vloer, meubels, bar, aparatuur, lampen, terras, enzovoorts. Een half jaar later gingen Bram en Tessa met zijn tweeën verder en maakten Abshoven tot wat het nu is. 

Het team is inmiddels uitgegroed tot 40 man, van 15 tot 66 jaar oud. Velen van hen zijn met ons 'groot' geworden en zijn inmiddels in vaste dienst. Inmiddels is er dus aardig wat veranderd. Ook in praktische zin. Zo zijn er flink wat zitplaatsen bijgekomen en en aardig wat apperatuur. Er is een inloopkoeling gemaakt, het terras is flink uitgebreid, er is een magazijn en kantoortje gekomen en de keuken en spoelkeuken zijn opnieuw ingedeeld en uitgebreid. We zijn overgestapt op een digitaal reserveringssysteem, het kassasysteem is uitgebreid, pinnen kan ook draadloos op het terras enzovoorts. En ook een grote verandering; we zijn 's avonds restaurant geworden. Tot 21:30 geopend, met een mooie dinerkaart. En hierdoor geen grote, late, feesten/partijen meer. 

In samenwerking met René Joosten hebben we een aantal jaar geleden dubbel (geluidswerend) glas laten plaatsen voor het gewone glas. Daarna hadden we pas echt rendament van de 10 door ons bijgeplaatste lange golf infraroodpanelen, die nodig waren toen in de winter de muurverwarming niet bleek te voldoen. Verder hebben we verlichting aan binnen-en buitenkant aangebracht, fietsbeugels geplaatst en het terras rolstoeltoegankelijker gemaakt. Om maar eens wat dingen te noemen. Maar het team waar we het mee samen doen, is een van de grootste punten van verandering en de mooiste punten van groei.

Wij zijn nog steeds heel blij met Abshoven en hopen u spoedig (weer) te mogen ontvangen! Dat we iedereen nog maar lang van deze bijzondere en mooie locatie mogen laten genieten! 

Warme groet,

Bram en Tessa Vos en Team Abshoven

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven