Over ons

Brasserie Abshoven

Zo gaan wij om met corona: https://www.brasserieabshoven.nl/info/corona.html

5 juni 2021

Wij zijn elke dag geopend van 10:30 uur tot 21:30 uur ‘s avonds. Binnen en buiten. De keuken is geopend tot 20:30. 

Reserveren kan via de knop op deze site, dat heeft onze voorkeur. Maar ter plekke mag ook. Om iedereen de kans te geven te komen genieten, is de reserveringduur standaard 2 uur. Meer tijd reserveren? Geen enkel probleem! U kunt dat online ook gewoon aangeven. Of bel even naar 046-2045028

We hebben helaas geen bezorg- en afhaalservice meer, omdat we ons volledig willen focussen op onze gasten ter plekke. U kunt wel nog koffies en schepijs afhalen. We willen iedereen enorm bedanken die ons al die tijd heeft gesteund en bij ons besteld heeft!

Groet,

Team Abshoven

 

Luxeproblemen

...het is het sporadisch voorgekomen dat wij bij pieken, eventjes dicht hebben moeten doen voor gasten die kwamen aanlopen. De maatregelen rondom corona kosten extra veel tijd, zoals de besloten ontvangst, de uitleg, het invullen van gegevens, het desinfecteren, het verruimde verre terras en de vele telefoontjes en online reserveringen. Maar we doen het graag, zodat iedereen zich prettig en veilig voelt en graag bij ons komt. En dat doet men, want we hebben het enorm druk gehad! De coronamaatregelen samen met het prachtige weer en de verruimde openingstijden, zorgde ervoor dat we soms even op de rem moesten. Een lastige keuze, gemaakt om de kwaliteit te waarborgen (en wachttijden te beperken), maar ook ter bescherming van ons personeel, dat ook recht heeft op normale werkuren en al regelmatig een tandje extra hebben bijgezet, hebben wij deze weloverwogen keuze gemaakt. 

Mocht u een van deze gasten zijn geweest die even niet bij ons terecht kon, dan spijt ons dat. Wij blijven graag de kwaliteit bieden, die u van ons gewend bent, ook al betekende dat, dat wij op momenten even geen gasten meer aannamen. Hopende op uw begrip! We waarderen het heel erg dat u allen graag naar ons komt! 

 

Op 3 juni 2014 openden wij, broer en zus Bram (36) en Tessa Vos (38) , samen met 4 man personeel, de deuren van Brasserie Abshoven.

Voorheen was Abshoven een triest gezicht. 30 jaar geleden leeg komen te staan en 20 jaar geleden volledig verwoest door een grote brand, waarna de boel zo mogelijk nog meer in verval raakte. Totdat René Joosten het pand van bouwbedrijf Meubenbouw/Jongen kocht, het liet restaureren en het vervolgens aan ons ging verhuren. Met toenmalig compagnon Jacques Joosten (neef van), zorgden wij voor een vloer, meubels, bar, aparatuur, lampen, terras, enzovoorts. Een half jaar later gingen Bram en Tessa met zijn tweeën verder en maakten Abshoven tot wat het nu is. 

Het team is inmiddels uitgegroed tot 26 man, van 15 tot 70 jaar oud. Velen van hen zijn met ons 'groot' geworden en zijn inmiddels in vaste dienst. Inmiddels is er dus aardig wat veranderd. Ook in praktische zin. Zo is de ingang i.v.m. de warmte verplaatst, er is meubilair veranderd en bijgekomen en aardig wat apparaten, er is een inloopkoeling gemaakt, het terras is uitgebreid, er is een magazijn en kantoortje gekomen en de keuken en spoelkeuken zijn uitgebreid.

In samenwerking met René Joosten hebben we dubbel (geluidswerend) glas laten plaatsen voor het gewone glas. Daarna hadden we echt rendament van de 10 door ons bijgeplaatste lange golf infraroodpanelen, die nodig waren toen in de winter de muurverwarming niet bleek te voldoen. Verder hebben we verlichting aan binnen-en buitenkant aangebracht, fietsbeugels geplaatst en het terras rolstoeltoegankelijker gemaakt. Om maar eens wat dingen te noemen. Maar het team waar we het mee samen doen, is een van de grootste punten van verandering en de mooiste punten van groei.

Wij zijn nog steeds heel blij met Abshoven en hopen u spoedig (weer) te mogen ontvangen! Dat we iedereen nog maar lang van deze bijzondere en mooie locatie mogen laten genieten! 

Warme groet,

Bram en Tessa Vos en Team Abshoven

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven

RESERVEER HIER ONLINE