Over ons

Brasserie Abshoven

Op 3 juni 2014 openden wij, broer en zus Bram (34) en Tessa Vos (36) , samen met 4 man personeel, de deuren van Brasserie Abshoven.

Voorheen was Abshoven een triest gezicht. 30 jaar geleden leeg komen te staan en 20 jaar geleden volledig verwoest door een grote brand, waarna de boel zo mogelijk nog meer in verval raakte. Totdat René Joosten het pand van bouwbedrijf Meubenbouw/Jongen kocht, het liet restaureren en het vervolgens aan ons ging verhuren. Met toenmalig compagnon Jacques Joosten (neef van), zorgden wij voor een vloer, meubels, bar, aparatuur, lampen, terras, enzovoorts. Een half jaar later gingen Bram en Tessa met zijn tweeën verder en maakten Abshoven tot wat het nu is. 

Het team is inmiddels uitgegroed tot 32 man, van 15 tot 68 jaar oud. Velen van hen zijn met ons 'groot' geworden en zijn inmiddels in vaste dienst. Inmiddels is er dus aardig wat veranderd. Ook in praktische zin. Zo is de ingang i.v.m. de warmte verplaatst, er is meubilair veranderd en bijgekomen en aardig wat aparaten, er is een inloopkoeling gemaakt, het terras is uitgebreid, er is een magazijn en kantoortje gekomen en de keuken en spoelkeuken zijn uitgebreid.

In samenwerking met René Joosten hebben we dubbel (geluidswerend) glas laten plaatsen voor het gewone glas. Daarna hadden we echt rendament van de 10 door ons bijgeplaatste lange golf infraroodpanelen, die nodig waren toen in winter 1 de muurverwarming niet bleek te voldoen. Verder hebben we verlichting aan binnen-en buitenkant aangebracht, fietsbeugels geplaatst en het terras rolstoeltoegankelijker gemaakt. Om maar eens wat dingen te noemen. Maar het team waar we het mee samen doen, is een van de grootste punten van verandering en de mooiste punten van groei.

Wij zijn nog steeds heel blij met Abshoven en hopen u spoedig (weer) te mogen ontvangen! Dat we iedereen nog maar lang van deze bijzondere en mooie locatie mogen laten genieten! 

Warme groet,

Bram en Tessa Vos en Team Abshoven

 

Brasserie AbshovenBrasserie Abshoven

Reserveren voor enkel een kopje koffie? Ook dat kan!