Vacatures

Kom jij ons gezellige team versterken?

Vactature medewerker spoelkeuken 

  • Doordeweeks in de avond (+- 17.00/18.00 tot +-21:00/22:00)
  • Op zondag
  • Vanaf 15 jaar

Spoelkeuken: De bediening komt de vaat naar je toebrengen. Jij spoelt het voor, de machine was het af, en jij droogt het na. Daarna ruim je alles weer in, achter de bar en in de keuken. De kok(s) vragen je af ten toe met kleine dingetjes te helpen of producten te halen uit het magazijn en koelingen. Ook zorg je dat het afval in de juiste bakken komt en dat de was in de droger belandt. Ervaring is niet nodig. Je moet alleen niet bang zijn voor vieze vaat en fysiek werk.

Je begint met ‘t minimumloon, maar we betalen pauzes door, afhankelijk van je werktijd(en) krijg je ook nog eten en je deelt mee in de fooi, een mooi extraatje! Je krijgt het werkrooster ver vooruit en we houden rekening met je schooluren. Je kunt (van tevoren) vrij vragen. Ruilen met collega’s kan ook, in overleg. Verder krijg je veel vrijheid.

Kom je zelf langs? Leuk, bonuspunten! Neem je gegevens dan mee. Of stuur een mailtje met je gegevens en waarom we jou het baantje zouden moeten gunnen, naar info@brasserieabshoven.nl

Groet,

Team Abshoven               

Bram en Tessa Vos

Brasserie Abshoven

Menukaart