Vacatures

Kom jij ons gezellige team versterken?

Abshoven biedt fijne werktijden, want de keuken sluit om 20:30, je bent dus doorgaans lekker op tijd klaar. Bovendien kom je in een gezellig team, om na het werk mee te borrelen. Verder werk je op een prachtige locatie, waar veel vaste gasten komen.

We bieden een goed loon en je kunt een vast contract verdienen. We bieden mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, m.b.t. eten, pauzes, vast rooster ver vooruit, flexibel ruilen, uitjes en andere extra’s.

Vaste medewerker bediening

Abshoven zoekt een blijvertje die met ons mee wilt groeien. Voor 16 - 38 uur, per direct of in overleg. We zoeken iemand die (bedrijfsmatig) kan meedenken over al wat je denkt dat te verbeteren is. Iemand die zelfstandig is, die verantwoordelijkheid draagt en de leiding durft te nemen/durft te sturen. Uiteraard verwachten we dat je goed kunt samenwerken. Liever een kartrekker dan een uitvoerder. Ervaring in een drukke horecagelegenheid en je instelling zijn belangrijk. Verder moet je stevig in je schoenen staan en humor helpt natuurlijk!

Hulp bediening

Jij brengt gasten hun eten en drinken. Uiteraard met een glimlach en met een “smakelijk eten mevrouw!”. En je ruimt tafels weer af. Het kan ook zijn dat je achter de bar helpt om dienbladen te vullen met drankjes. Nog geen ervaring? Maar je wil en je instelling zijn belangrijker. Bestellingen opnemen, afrekenen, telefoon, gasten ontvangen enzovoorts, hoef je (nog) niet te doen, je begint bij de basis; als ‘loper’. Als je netjes, vriendelijk en niet te verlegen bent, dan leren we je alles!

Spoelkeuken

De bediening komt de vaat naar je toebrengen. Jij spoelt het voor, de machine was het af, en jij droogt het na. Daarna ruim je alles weer in, achter de bar en in de keuken. De kok(s) vragen je af ten toe met kleine dingetjes te helpen of producten te halen uit het magazijn en koelingen. Ook zorg je dat het afval in de juiste bakken komt en dat de was in de droger belandt. Ervaring is niet nodig. Je moet alleen niet bang zijn voor vieze vaat en fysiek werk.

 

Kom je zelf langs? Leuk, bonuspunten! Neem je gegevens dan mee. Of stuur een mailtje met je gegevens en waarom we jou het baantje zouden moeten gunnen, naar info@brasserieabshoven.nl

Groet,

Team Abshoven               

Bram en Tessa Vos

Brasserie Abshoven